VEnvirotech Biotechnology S.L. i la empresa agroalimentària bonÀrea S.A, una de les empreses més potents del sector agroalimentari, han firmat un acord de col·laboració.

L’objectiu de l’acord es basa en integrar i testejar la planta de gestió de residus de VEnvirotech que permet transformar els residus orgànics agroalimentaris en bioplàstics amb característiques biodegradables pel medi ambient. Aquesta proposta està formalitzada en el marc d’introduir aquest sistema de gestió de residus i els propis bioplàstics a la industria agroalimentària.

VEnvirotech Biotechnology S.L.y la empresa agroalimentaria bonÀrea S.A, una de las empresas más potentes del sector agroalimentario, han firmado un acuerdo de colaboración.

El objetivo del acuerdo se basa en integrar y testear la planta de gestión de residuos de VEnvirotech que permite transformar los residuos orgánicos agroalimentarios en bioplásticos con características biodegradables por el medio ambiente. Esta propuesta está formalizada en el marco de introducir este sistema de gestión de residuos y los propios bioplásticos en la industria agroalimentaria.

By | 2018-07-12T10:53:12+00:00 julio 11th, 2018|Sin categorizar|0 Comments